Charlie Bit My Finger!



oooouuuch chaaarlieee!!!!
aaaaaoouch! Charlie that really hurt... charlie bit me and it´s still hurting.

Saker Att Inte Göra Med Läppglans På Läpparna #1

Smygdricka mjölk direkt ifrån förpackningen.


Sjukt Perfekt Dag

Jag vet att den här bloggen inte är känd för att jag berättar vad som händer i mitt liv och så. Egentligen är den väl inte känd heller. Och när den nu äntligen uppdateras kommer ni väl skrika av glädje och hålla tummarna för flera roliga i skämt liknande de om gud som bränner negrer (HA-HA-HA, de är fan underbart) men oh så fel.

Ladies and gentlemens. Let me present to you: My perfekt day.

Jag vaknar och ligger och snoozar precis så länge som jag ville. Hinner äta frukost, platta hår, fixa väldens godaste lunch/middag att packa ner till jobbet, kollar ut och bestämmer mig för att idag kommer det inte regna och tar min päls och behöver inte ens springa tilll pendeln.

Jobbar 11-19. Får äta min perfekta mat när jag vill, jobbade med bästa människorna, inga fittkunder, inga felbeställningar, inga sura miner. Går därifrån med en underbar coffeshake i handen.

Åker tunnelbanan. Precis när batteriet på min mobil tar slut kommer underbaraste indiekillen på med högsta volym på sin ipod. Han sätter sig mittemot mig och är söt och bjuder mig på killers från skogskyrkogården till medis.

Går till pendeln och träffar på Samir som inte alls är vad han har varit. De konstiga och smått läskiga har ersatts av något rätt jordnära. Sitter och har ett (faktiskt) trevligt samtal med honom tills min pendel kommer.

Sätter på min mobil och lyckas med dess sista krafter ringa till fialottan och prata lite med henne. Får även under den här tiden sms från Pontus och bestämmer mig för att åka och träffa honom.

Åker till västra och har där en trevlig konversation med spärrvakten som går med på att plocka isär sin mobil så jag kan sätta in mitt simkort och låna den.

Träffar pontus och har det trevligt. När jag går ifrån honom har regnet slutat och min päls slipper bli blöt. Timear pendeln med tunnelbanan nästan på minuten och kommer helt seriöst från västra till spånga på under en kvart.

Gud vad kärringaktigt de här lät och gud så tråkit. Men idag har inget gått fel.


Idag Är Planen

Att jag och Charlie ska tjuvstarta julen och baka pepparkakor.

Vare sig de blir av eller inte kom jag oförklarligt att tänka på mitt favoritskämt i Hela Vida Världen.

Vad sa gud när han skapade negrerna?
"- Åh nej, nu brände jag en till"


Favoritbild I Repris


Ta mig härifrån


Freddan Gillar Min Tatuering

Fick jag reda på (Någon gång. Några gånger. En hel massa gånger.) i lördags förra veckan när vi var ute och gjorde stureplan.

*Dunk dunk dunk*
"- Tjeijerr! Ä man glad så viiiftar man med händerna"
"- Jag gillar din tatuering Karin!"

" VA??!! Ska dui bara ha en öl? Ge mig 35st av eran dyraste drink!"
"Karin! Jag gillar din tatuering!"

" Men står ni här fliickor? Ska nii inte med på efterfest då? Jag lovar att din blonda kompis sååå skulle gilla min solbrända roommate!

"Hurrö karin! Snygg tatuering"


Iallafall- idag låtsas jag att vi har 4månadersdag. Kommer inte ihåg när jag gjorde den. Men efter studenten och efter löning. Så idag verkar perfa.

De hela ska firas genom att peta i näsan och lyssna på basshunter.


En chockad banan i sitt glassbad.


Jag Och Kissie På Halloweenfest

Erkänn att de är ganska coolt att fira halloween med en av sveriges största bloggerskor!! Eller är de bara en wannabe???!!


RSS 2.0