Viktiga Händelser

i mitt liv.

Har legat här och tänkt lite djupa tankar ett tag. Att allt man gör har jättestor roll i vad som händer i framtiden. De största valen jag har gjort i mitt liv har präglat så otroligt mycket. Så här presenterar jag dem.

Färgade håret blont.
Vissa kan tro att de bara är en klycha, att man har det roligare som blond. Men det skulle faktiskt kunna stämma, iallafall i mitt fall. Det kan även vara för att jag trivdes bättre med håret ljust, att jag trivdes mer med vem jag var. Så fort jag färgat mitt hår blont fick jag nämnligen något som folk kallar för självförtroende. Jag var inte längre den lilla tysta saken som satt längst bak i klassrummet med sandra och Jacqueline och viskade.

Mitt liv började efter min första blekning av håret, i 9an. Ganska deprimerande kan tyckas, men jag fick massor med kompisar och jag slapp sitta ensam hemma på helgerna/ mysa med Sandra. Inte för att jag har något emot sånt. Men det kan faktiskt vara lite kul att göra annat också.

Med nytt självförtroede kom även killar. Och det är något som jag måste erkänna är en väldigt viktig dela av mitt liv idag.

THG
Mitt självklara val av gymnasium visade sig vara en riktig nitlott. En tråkig skola, med dåliga lärare, som efter ett år bara hade lyckats få mig att tappa helt lusten på allt som kan kallas skola.

Det enda jag fick med mig ifrån mitt år på thorlidsplan var en underbar pojkvän, en vän som svek mig, en skitsnygg handbollskille som dissade mig så fort han skaffade tjej och en hel hop med dryga personers msn. Med ett undantag alltså, inte mycket att ha.

Hässelby gymnasium
Rätt mycket bättre saker än vad thorild hade att erbjuda. Den här skolan har, inte bara gett mig tillbaka min "studiesugenhet", utan även gett mig helt underbara människor. Sånt folk som det känns att man kommer ha kvar även efter att man har slutat. Sånt folk som får mig att glömma bort mina dagar som jag spenderade sittandes, ensam gloendes på Ante.

Tyvärr var dock denna skola andledningen till att jag och någon som jag trodde var min bästa vän slutade prata med varandra. Hade jag inte valt den här skolan skulle jag aldrig ha pratat med någon som såg till att förstöra allt som jag trodde var min värld ett tag. Hur underbar han än kan vara ibland kommer jag aldrig fölåta mig själv för att jag lät Jasmine ge honom min msn-adress


Nu har jag somnat. Bara mina fingrar som fortfarande är vakna och skriver. Men dom hade faktiskt tänkt att pubicera det här och sen stänga ihop laptopen och gå ner för att borsta tänderna.

Välkommen Tillbaka

Blonda hår.

Tänker inte avslöja hur många gånger jag har duschat sen jag färgade håret, men inte har det varit många iaf. Men nu är mitt blonda hår tillbaka. Och det suger. Om jag hade tänkt att köra på "frissan varannan månad" så är det ca 50 dagar kvar tills nästa gång jag ska dit.

Då kommer det vara hur blondt som helst. Orka det liksom. Jag som tänkte bli smart och allt. Ge mig en chans iallafall jävla shampoo.

Jag Är En Nolifer

Som sitter och äter pastasallad ur ett glas.

De festliga sakerna jag har gjort idag är att sola solarium, äta minnestronesoppa, gått ner med tidningar till tidningsinsamlingen, ätit chokladtårta och pratat i telefon med Johan. Har även försökt kolla upp var Queenies älskling bor, genom ledtrådar i hans tjejs blogg. Men utan någon framgång. Sen har jag märkt att mamma och Maria inte heller finns på hitta.se, fast jag och pappa gör det. Eliten alltså. (Queenie finns inte heller, mohaha)

Visst att jag är sjuk och allt, men inte ska väl en dag se ut såhär iallafall?

Idag har jag även märkt att min PA har raderats :O Hon som heter SuperKarin nu är en jävla 14åring som inte ens har tillräckligt med pengar för att ha guld vip! Hon föredrar att vara med sin bästis Emilia och tycker om Sex and the City. Hon pissar alltså helt på allt som SuperKarin har stått för. Och hon vågar inte ens visa bilder på sig.

Ingen Hives Idag

Till Hives konserten behövde man köpa biljetter i förväg. Och det suger jue.

Ingen the Hives ikväll alltså.

Men nu är jag nästan frisk igen iallafall. Solat, druckit juice och te. Ett spray från nässprayen och jag kommer må som en prinsessa.


30 Kr I Enkronor

Har jag proppat min stackars ficka med nu.

Har nämligen bestämt mig för att nu jävlar ska jag bli frisk. Och av solen får man d-vitaminer( blir frisk av) och sol får man på solariet i Spånga. Så nu ska ja lägga mig där nere och steka i en kvart.

Det är så typiskt, att så fort man blir sjuk så händer det en massa saker. Igår var det jue först nrj. Och sen frågade både Markus och Sandra om jag ville hänga med dom på fest. Skulle inte bangat en sekund om det inte var för att jag knappt kunde prata och hade ont i huvudet. Kunde inte nån av dom bjudit med mig och Queenie på fest på hennes födelsedag istället liksom. Nej, när man är sjuk så händer allt.

Så igår låg jag hemma och tittade på Mars attacks och åt cheeseballs. Drack även en halv liter apelsinjuice. Det blir man också frisk av, hoppas jag.

Och idag måste jag ringa till optikerjäveln och ändra min tid. Jag ska dit klockan 15.00 imorn, slutar 17.30. Hurra för att gubben lyssnar på vad man säjer liksom.


Lycka

Är att trots att jag missar Afasi nu, så har jag cheeseballs med tacosmak att trycka i mig.

Tröstäta is the shit och Afasi kommer endå gifta sig med mej förr eller senare.

OBS. Queenie är ett kakmonster


Förlorad Kärlek

= missa Afasi.

OBS

Kom Igen Sol!

Ikväll är det nrj in the park och Afasi kommer dit.

Därför vill jag gå. Men fan om det ska vara sånt här skitväder som det är nu. Jag tänker inte flytta min sjuka lilla rumpa en halvmeter om det börjar regna ikväll.

Då kommer jag istället sitta hemma och gråta över förlorad kärlek :(

Panta Burkar Is The Shit

Om man får några penagar för det vill säja.

Men det fick inte jag och maria. Vi släpade ner oss till spånga, med två påsar ölburkar. Jag gissade på runt 50 kronor, Mia på 70. Vi fick 24. Torsk på den, mer än hälften av burkarna fick man ingen pant på , och glasflaskorna fick vi inte ett öre för. Men nu betalade jag iaf av lite av min skuld till lillasyster. Måste bara skrapa ihop 13kronor till så är jag struken från skuldlistan :)


Singstar?

Är långt ifrån mitt favoritspel efter gårdagen.

Jag åkte hem till Queenie med hela min garderob, där hoppade vi runt och bytte kläder och smakade lite på kvällens dricka. Vi var nämligen supertaggade på en ordentlig fest.

Riktigt så vart det inte. Först blev det jättegod middag. Men eftersom att jag hade ätit upp en halv påse ÖB-baconchips som Queenie köpte till bara mig (<3) så åt jag inte så mycket. Kvällen började med andra ord väldigt bra, och rikitgt roligt vart det när jag Cicci, Sussie och Q bytte personligheter.

Jag fick vara Queenie, och sprang runt och var bajsnödig, snyltade på folks cigg och fick skrattattacker en gång i varje mening. Sussie var mig, och satt och plutade med läpparna och sköt fram tuttarna. Sån är väl inte jag?

Sen när maten var klar blev det glass med fruktsallad och när vinet började verka bytte vi tillbaka till oss själva, eftersom att det var så svårt att komma ihåg annars.

Men det var tyvärr det roligaste. Jag satt i en soffa och tittade på folk som sjöng singstar resten av kvällen, och när jag och Queenie ville dansa stängdes musiken av så fort vi gick iväg från stereon. Igentligen var det jue inte en tråkig fest. Det var bara det att man inte rikigt kunde kalla det för fest, det var mera "hänga hos Danne". Det var nog bara mina förhoppningar som sabbade det hela lite.

En väldigt bra sak med kvällen var dock att jag och Anton pratade väldigt mycket. Det kändes bra eftersom att det har kännts lite spänt mellan oss sen han sov här. Nu har jag även nån som har lovat att skydda mig från Micke, om han gör illa mej igen. Haha


Sjuk

Har jag tagit och blivit tills idag.

Väldigt obra om man tänker vilka planer jag hade för helgen. Ikväll är det middag och fest hemma hos Danne, imorn är det nrj in the park och på Söndag är de The Hives på grönan. Hoppas jag blir frisk snabbt!

Idag har vi haft två lektioner och sen blev det köttfärssås och spagetti. Muma.

Nu har jag just vaknat efter att ha sovit nästan sen jag kom hem. Har tagit nässpray och alvedon. Så nu jävlar, nu är jag frisk igen.

Ska börja göra mej iordning nu och sen ska jag ringa Queeniesen


Kläder

Är något som jag skulle behöva.

Imorn kväll är det fest hemma hos danne, och jag har inte den blekaste om vad jag ska ha på mig. Och Gina har inte direkt mycket att erbjuda heller, eftersom att jag har varit där i princip varenda dag i några veckor kan jag säja det med säkerhet.

H&m har inte heller något, för där har jag varit lika ofta, och eftersom att min pengar ska sparas så är det dom affärena som jag har och välja bland.

Panik.se

Intressant Kväll

Jag och maria har ätit idag, utan mamma, det gick inte så bra.

Det blev lek med maten, och prat om snor, mens och bajs i maten, och mat i glasen och herregud. Den ungen är en orkan. Sen var vi forftfarande på lekhumör ochhar suttit och kastat strumpor och grejer på varandra.

Nu sitter jag och diskuterar Markus snopp med honom på msn.

De här vart jue en konstig kväll. Men endå inte särskillt rolig.



 


Track Mod

Är min nya drog. Sitter och geekar dagarna i ända nu för tiden.

Och idag på Naturen förstörde Queenie mitt braiga spel, hon förlorade på level 3!! Motherfucker. På naturen skulle vi egentligen jobba med vårat kiss och svett arbete, men hon satt och skapade ett vackert kollage till mig och jag sökte på bilder med folk som kissade på.

Sen var det lunch och efter lunchen lyckades jag hamna med roliga gänget på psykologin och svenskan. Annars hände inte mycket idag, såg min gulle, men eftersom att jag har bestämmt mig för att dissa honom gjorde jag det, kände mig dock som en dålig människa efter.


Hälsodag

Om man bortser från cigg och godis.

Gick faktiskt hem ifrån skolan idag. Rikigt skönt nät jag kom hem, förutom att jag hade jätteont i örnonen efter hög ipod musik och fick skavsår. Min strumpor gick sönder också, vem va de nu som sa att motion är farligt?

Så fort jag kom hem satte jag mig tillsammans med min tjockis till lillasyster och åt maräng och kollade på TV. Det var väldigt bra jobbat va?

Jisses

Viktig Information

Som jag fick reda på för typ 1½ vecka sen men som jag har glömt att skriva här.

Och det är roligt, och jag måste komma ihåg det. Micke, aka pike rakar sig under armarna. Var bara tvungen att skriva det så att jag aldrig glömmer det :D

Skarpsynt

Kommer jag bli på tisadg, då jag ska till optikern och hämta mina linser. Jag kommer se bäst av alla och äntligen kunna se tavlan från längst bak. Hurra!

Har alltså just varit och mätt mina ögon och lärt mig peta mig själv i ögat och liknande (?) Jaja, är lycklig nu iaf :)


Idag Har Jag Varit Finklädd

Helt i onödan.

Min gulle var inte där idag, och det var jue för hans skull som jag hade klätt upp mig. Synd, för dom här kläderna kommer jag inte kunna ha igen på ganska långt tag, dom är för speciella liksom. Folk känner igen det.

Idag har jag haft praktisk retorik, svenska B och sen Naturkunskap. Trots Liselotte som lärare i det första verkar det som en ganska rolig kurs, där man slipper sitta och skriva i sina block hela lektionen.

Annars har dagen inte varit så speciell. Bara en vanlig skoldag liksom.




Oj Då

Jag tror att jag har lyckats förstöra "min" laptop.

Den går inte ens att sätta på just nu. Så jag har bara lagt den i sin väska, och ska säja att den fungerade förra gången jag använde den (a). Får hoppas att ingen kommer på min lögn bara, brukar vara ganska dålig på att ljuga.


En Lektion

Var enda anledningen till att jag gick till skolan idag.

Kändes rätt ovärt, men känns dumt att skolka första veckan, trots att jag hoppade över mentorstiden hehe. Hade iallafall den lektionen och sen blev det mackaroner med ketchup i skolan.

Efter de åkte jag och Queenie och lekte i Vällingby, men hon var så trött, så mycket till lek vart det inte. Kollade efter skor till mej och sen gina och dom vanliga. Sen drog vi en donk och satt där och glodde på våra tomma chicken burger-papper i någon timma.

Sen åkte jag hem till ett övergivet hus där jag först kollade på dåliga barnserier och sen gick upp och lade mig och sov i några timmar. Sen kom lillasyster hem, en timme senare kom kärringen och sen vart de äcklig mat igen.


Ny Musik?

Måste verkligen ladda ner ny musik.

Tycker typ om tre låtar på hela min ipod. Vet inte vad jag ska ladda ner bara. Sitter å tankar Arctic Monkeys låtar som jag inte har hört. Men nu när det är klart har jag ingen fantasi kvar. Jävla artister att inte skriva flera låtar, och snabbare. Hittade sju låtar som jag inte redan hade, och jag kan jue inte direkt ha sju låtar på hela ipoden?




Hur Gick Detta Till?

Hade två killar som jag skulle kunnat mördat för för ungefär en vecka sen.

Nu har jag ingen. Haha, fy fan. AB skulle jag jue fortfarande inte banga på. Micke känner jag bara att jag måste knulla. För att jag har jobbat så hårt för det liksom. Men han verkar jue inte intresserad av det, och bli tillsammans/ kompis med honom är jag lagom intresserad av.

Ska till skolsyster imorn och hämta kondomer iallafall. Ska ja köra han ska han iallafall inte få smitta mig med någon pundarsjukdom. Haha, fördommar eller vad?


Mini Helg

Har bestämmt mig för att det är helg varje dag efter skolan. Man blir på gott humör då.

Kommer nog tyvärr bara fungera tills jag börjar få läxor. Men kul endå. Dagens helg spenderades i Blackan, där jag först satt och tittade på när Queenie klippte sig. Så nu vart de jämnt! Woho, men nu klagar hon på att det är för kort istället. Sen satte vi oss på en liten romantisk bro och åt choklad och tog en cigg. Sen fick hon springa iväg och hämta sin mobil också, som jag glömde hos frisören :P

Satt där ett tag och pratade igenom livet lite, och sen drog jag hem till min surkärring till mamma och åt hennes äckliga mat.

TjockisKarin

Orkade inte alls jobba hårt på gympan idag

Kul var det dock, bara 5 tjejer av 26 som valt kursen. Ganska kul. Roligt att ha med esteterna också, för dom känner man ju inte alls. Nästa idrott ska vi planera en frilufsdag för ettorna där vi ska leda dom och allt sånt. Kommer bli väldigt roligt, framförallt eftersom att man få bossa över småbarnen. Mohaha

Resten av skoldagen var inte så festlig. Medianågonting och sen håltimme. Där Andreas råkade putta in Queenie i en toastol. Stackars båda, Andras fick panik och visste inte vad han skulle göra och Q gjorde sig illa i ryggen :(

Men åkte till vällingby iaf då, och kollade på när Andreas och Nico åt Subway. Sen åkte jag, Danne och Anton tillbaka till skolan, och gick in på Hemköp, där killarna köpte en varsin kycklingklubba och jag köpte bantargodis.

Sen var de till att bli av med fotografisk-bild-oskulden. Mycket roligt om jag får säga det själv, var med flummisarna Danne och Fredrik också, så det blev ju som det blev. Sen slutade vi, jättesent, 17.00, och det kommer bli ännu senare sen, för vi slutade en kvart för tidigt. Galet.


Jäklar

Köpte ett par srumpbyxor idag. I alldeles för stor storlek. 44-46 (har 36-38) Och dom passar!!!

Jävlar vad jag ska jobba på gympan imorn! Hahaha

Så Där Ja

Nu är mitt hår fint.Bara lite rosa-aktigt om man kollar riktigt noggrant. Men det är det ingen som gör endå så.

Idag har jag lekt med Queenie hela dagen. Och det var våran make-over dag. Så först drog vi runt lite i Vällingby, jag köpte hår färg och hon kollade frisören. Men dom hade inga tider idag, så vi åkte till någon frisör hon varit hos förut, i Blackeberg. Men det var stängt. Så vi åkte hem till henne ist.

Queenie klippte sig själv, med en rakapparat. Eftersom att saxen var för slö. Väldigt bra idé. Sen färgade hon åxå håret, skulle bli rött med slingor, men var tvunget att dra innan det var klart, så har inte sett det ännu.

Nehe

Jag skulle tydligen inte alls till Vällingby med maria.

Hon är sjuk, så hon kunde inte vara med på fotbollsträningen, så då kunde hon inte åka med till Vällingby heller, för att hon är sjuk. För alla vet jue hur jobbit det är att åka buss...

Men ska dit med Queenie istället, hon satt faktiskt och åt frukost, så vem vet, hon kanske blir klar innan 3 :O mohaha

Fixa Håret

Blir prioritering #1 idag.
 
Ska snart åka upp till vällingby med lillasyster och köpa färg, ska ringa Queenie första bara, för vi ska träffas ida :D Men gissar att hon endå inte kommer att vara klar. Så om jag vill ha nån färg innan affärena stänger får jag nog skippa att ta med henne. Haha

Nu är jag iaf ännu mer nervös för hur håret kommer att bli, om man får grönt hår hos frisören är det jue bara att kräva att de ska fixa det. Men hemma har man ingen att klaga hos. Borde ha suttit kvar hos frissan igår och bett henne fixa bort det grå, men det såg inte så grått ut där, märkte det först när jag satt på pendeln.


Myskväll Med Simon

Kom jag just hem i från.

Vi var hemma hos honom och drack öl och vin och tittade på Alvin och gänget. Rolig film. Finns väl igentligen inte så mycket mer att säga och nu är jag trött så. God natt.

Ps. Simon tyckte att håret blev fin iallafall. Så det är ingen katastrof iallafall :)

Grått Hår

Mitt hår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Det är grått, och inte speciellt mörkt. Och så ska det inte vara, så innan nån hinner se mig ska jag imorn upp till vällingby och köpa toning, inte färga om det, för det skulle vara 1200 i papperskorgen, men tona det så att det blir mer guldigt och mindre "hej jag är en 80årig tant"igt.

Får hoppas att det blir bra iaf då :)


Brunt Hår

Om tre timmar börjar min omvandlig.

Och är jättenervös, sen ska jag med Sandra och hämta hennes leg på fucking skit Toxic.

Bara för att jag lade ner tid på att skriva ner det på mobilen igår måste jag skriva det här åxå, har ju inte längre något internet på laptopen, så skrev ett blogginlägg på mobilen när jag låg i min säng igår, har dock ändrat på lite saker nu.

Idag riktas allt mitt hat mot en dörrvakt. Visst att jag försökte smita in på Sandras leg. Men att kalla mig dum och stå där och flina med sina jävla vänner? Ge *********jävlarna ett jobb som dörrvkter och raka huvudet på dom. Så tror dom att att de äger världen. Ska köpa mig en liten fickkniv. Skulle jag haft det igår skulle jag ha huggit han i benet, norpat åt mig legget och sprungit utavhelvete. Hellre åka fast för de än för att ha försökt komma in på falskt leg.

Ojojoj, sen får det räcka, hej att jag blir rasse på fyllan om nån gör nåt mot mig :P


Fredag Blev Inte Bäst

Men skulle kunnat ha blivit det om det inte var för att vakten inte tyckte att jag var det minsta lik mitt leg.

Efter att ha ätit köttbollar och mackaroner på 2 minuter åkte jag hem till Queenie på födelsedagstårta och gottigott. Vi åt tårta, kakor, godis och drack vin. Jättemysigt och kul hade vi. Sen lekte vi någon lek som gick ut på att vi skulle skriva hur bra Queenie var, och sen skulle vi spela in en videoblogg om hur bra hon var åxå. Typiskt Queenie.

Efter de här åkte vi in mot stan. Det var då Jossan bjöd all på sin monster-blandning. Tyväär drack hon lite för mycket av den själv och fick åka hem när vi kom till Centralen. Och jag borde följt med.

Legget var tydligen inte det minsta likt mig och eftersom att jag fortsatte käfta tog det en kvart innan jag fick gå ifrån skiten. Tack för att jag kan fejkgråta. Annars skulle dom ha polisanmält mig. Fast de va nog lite äkta också, inte för att jag ångrade det minsta vad jag hade gjort / försökt göra, utan för att dom kallade mej dum i huvudet och var allmänt otrevliga mot mig.

Ringde då Micke och han sa att jag kunde komma till Nälsta, så jag åkte hemåt, och träffade på vägen några asroliga människor, som skulle på fest med 94or i jackobsberg. Men eftersom att jag trodde att jag skulle träffa Micke följde jag inte med.

När jag kom till Nälsta ringde jag Micke, men inget svar. Väldigt kul. Istället för att bara säja att han inte hade lust att träffas liksom. Så då blev det så att jag satte mig på en sten och ringde Simon, Man måste prova alla möjligheter liksom. Då kom det en tjej gående, som letade efter vägen till nåt. Så jag gick på promenad med henne i runt 10 minuter. Vet inte ens vem hon var, men hon var jävligt roligt och snäll.

Sen ringde jag simon igen, han sa att jag skulle komma till den festen som han var på, så att jag inte behövde åka hem. Men pendeln gick innan jag han sätta mig på den. Så satte mig nere på stationen och började vänta på nästa tåg, som skulle gå om en halvtimme.

Medans jag satt där och väntade kom tre 92or fram till mej och jag fick kramar och kyssar. Vet inte hur det gick till egentligen men lite roligt var det. Då kom en av Mickes kompisar ut genom spärrarna och frågade om jag skulle träffa honom. Och eftersom att han sa att han skulle göra de hängde jag på honom.

Sen kom han fram till att dom inte var i Nälsta utan nån annanstans, så då orkade jag inte vandra runt mera. Så då gick jag hem. Fortfarande full, eftersom att jag fått dricka av tjejen jag gick promenad med och öl av Mickes kompis. Gick iallafall och lade mig och vid 6, typ 4,5 timmar efter att jag lagt mig, somnade jag.

Juste

Glömde nästan.

Att idag är min sista dag som Blondin, imorn ska jag till frisören, där underbara Lorena kommer göra mig till en ljuvlig brunett.

Ska ta med kameran ikväll, och ta så mycke bilder att det inte finns på min själv och mitt hår. Medans man kan. Så jälva nervös.


Obs

Råkade just suga på mitt finger som jag kliat mig i örat med. Inte gott


Fredag Är Bäst

Fast de braiga har inte hunnit börja ännu.

Har haft tre lektioner idag, svenska och hum, jaja, två stycken med Anders. Träffade sötnosen. Och han var lika söt som han brukar vara. Jag har även fått tag på ett leg. Sandras. Som jag förhoppningsvis kommer in på ikväll.

Kvällens planer är alltså följande: Äta mat innan 17.42 när min buss går. Hem till Queenie på födelsdagstårta och lekar. Dra till Toxic, och förhoppingsvis kommer jag in. (Om jag kommer in) Festa heeeeeela natten.

Nu ska jag upp på mitt rum och sminka mig som Sandra ser ut på sitt leg.

Småshopping

Åkte efter skolan till vällingby.

Jag och Sofia skulle kolla efter present till Queenie. När vi var inne på Åhlens träffade vi Stella och Andreas. Det spelade dock ingen roll, kom inte på något iallafall, trots att vi var fyra (tre½ iallafall) hjärnor som jobbade.

Så efter någon timme blev Sofia sur och åkte hem. Då gick jag, Stella och Andreas till donken och åt. Och det är på mätt mage man får de bästa ideerna. Så vi gick och köpte bästa presenterna.
 
Så nu kommer Sofia bli jättesur på mig imorn, eftersom att jag köpte present med Stella istället för henne. Gäller att gömma sig imorn alltså :P

Första Riktiga Skoldagen

Gick riktigt bra.

Har iochförsig inte varit så mycket som har kunnat gå dåligt, vi hade natur, fick böcker och liknande och jag och Queenie ska börja med att ett arbete om svett och kiss. Hahah.

Sen lunch, pitabröd och gottigott-fyllning. Sen två lektioner med Inger, altså, sen gjorde vi inte så mycket mera, fick lite flera böcker och så bara.

Har nu fått se lite mera 92or. Och jag måste påstå att det inte ser bra ut. Ännu har jag inte hittat något enda som verkar intressant. Kanske lika bra de?

Imorgon

Drar skolan igång på rikigt.

Är faktiskt lite nervös, har jättemycke konstiga kurser och förstår inte hälften som står på schemat. Och till att börja med har jag Natur. Det kommer ju att gå bra, not.

Sen efter skolan ska jag och Sofia förhoppningsvis dra stan, för att hitta present till älsklingens middag på fredag. Och det kommer nog inte bli något problem, eftersom att jag har mer än 8000 på konot nu så kan jag nog hitta något fint till världens bästa flicka :)

Inte Mycket Roligt

Har hänt idag.

Jag åkte till skolan, åkte buss med fia och pratade igenom vad som hänt på sommarlovet. Vi kom fram till skolan, satte oss i något klassrum och glodde ett tag, fick höra Evas tråkiga vitsar och sen fick vi schema, busskort osv. Vi fick även en kalender, måste vara bara för att Queenie faktiskt har köpt en hahah, stackars liten. Sen drog vi uppehållsrummet och fixade med skåp.

Det var roligt att träffa alla dock, Emma och Blondie och dom, och sen såklart min älskade klass och även Musse och Senay och bla bla bla. Alltid kul att se hur folk har förändrats över lovet, nästan alla hade bytt hårfärg eller något sånt.

Sen åkte vi till Vällingby, alla utom jag åt Subway. Sen drog jag och Queenie till Donken där jag köpte en goood glass :) Sen satte vi oss och myste vid biblioteket, med musik och cigg. Satt där ett tag och pratade om fredag.
Sen gick vi till Gina och H&M. Tittade lite och köpte en tunika/klänning och tights. Kanske inte det roligaste man kan tänka sig, men ska försöka spara på mina kära pengar och då ska man inte köpa onödiga saker.

Min Mobil

Har tagit självmord.

Jag skrev jue förut att Micke spillde ut en tillbringare saft. Den spillde han på min mobil, men det har jag inte rikigt tänkt på förrän igår när Philip ringde och den bara lade av. Då tänkte jag att jag bara skulle ta ur batteriet och torka av det. När jag öppnade batteriluckan rann det ut äppelsaft.

Inte så bra kanske, så nu funkar min mobil i 10 minuters intervaller. Om man sätter på den så stänger den av sig själv inom 10 minuter. Härligt värre - den ska jag ha tills januari.

Första Skoldan

Som störst i skolan.

Imorse vaknade jag typ 7 gånger, för sängen vi sov i låg precis under två jättefönster. Somnade dock om alla gånger, efter lite mys och pussar.

Vid 11-tiden åkte jag hem, och nu har jag smörjt in min med lite brun utan sol och satt på mig mina hängselbyxor, dom får börja den här terminen, så att jag vet att det blir en bra en.

Dock känns det inte rikigt som att det har varit något sommarlov. Känns bara som en helt vanligt måndag, och det är jue inte så bra, då är man inte utvilad eller nånting. Är redan trött på skolan, trots att den inte ens har börjat ännu.
Bara negativt är det dock inte, jag kommer få träffa nya, söta små 92or, kommer träffa Micke nästan varje dag och det bästa av allt, vara med min galna klass varje dag.

DJ's Från Dalarna

Skulle det behövas mer av i Stockholm.

All min nervositet igår var helt i onödan, när jag gick av tunnelbanan på medborgarplatsen möttes jag av en rikigt glad och snäll Philip med kompisar. Och snygg var han åxå , gosh, lite speciell stil bara, med lila ormskinns skor och gigantiska glasögon.

Vi gick till en jättefin lägenhet med utsikt över hela söder.

Vad som hände hela kvällen kan ja inte berätta, just för att jag inte rikigt kommer ihåg, men kul hade vi. Eftersom att gårdagens mat inte heller var helt perfekt så blev jag jättefull och redan klockan 23 gick vi och lade oss.

Pga mensen trodde jag att jag skulle få ligga där och sova hela natten, men killar är olika, och vissa bryr sig inte. Så vi hamnade på balkongen (för att inte bloda ner nåt liksom). Det gick väl dock inte så jättebra, Philip var sjukt full och hade svårt att hålla den hård, och när han såg att nån granne stod och glodde på oss genom sitt fönster gick det inte direkt bättre. Och när ja skulle hjälpa han att få den hård kom en av de andra killarna som hette Mattias ut och skulle röka.

Men trots allt detta lyckades vi avsluta det, i sängen dock, och han slickade mej tom, trots mensen. *Stor applåd.* Det har aldrig hänt förut och det tyckte jag var väldigt kul.



Dalmasar

Nu ska jag iväg på läskiga äventyr.

Jag ska åka till en kille som jag träffat en gång, på fyllan, s lägenhet. Där ska vi kröka. Jisses.

Jag kommer inte ens ihåg hur killen ser ut eller någonting, har bara haft kontakt med honom via msn i två år. Han och två av hans kompisar har åkt till Stockholm och eftersom att alla bangar på att följa med mig till honom så får jag åka själv.

Lite läskit är de dock, då jag har sagt till mamma att jag ska hem till en kompis och kolla film och sova där, liksom för att fira sista dagen på sommarlovet. Så om jag är spårlöst försvunnen kommer hon inte direkt leta i nån lägenhet på Södermalm. Guud vad jag är nervös. Får hoppas att det har inte är mitt sista blogginlägg, isånnafalla får du låsa upp min blogg Q. lösenordet är loggaut :O

hahaahah

Mens, Mens, Helvetes Mens

När jag och Micke kom hem hit undrade ja, inte en utan två gånger va jag igentligen hade tagit med honom hem för. Att ja vill ligga med honom skulle jue kunna vara en anledning, men att jag visst att mensen skulle komma snart borde jue ha fått mej att tvivla mer än va jag gjorde.

Iallafall, vi satte oss å glodde i köket ett tag, sen satte vi på en film, shrek 3, och låg å myste lite. Sen gick jag på toa och märkte, hurra, att min mens hade kommit. För den kunde jue inte ha väntat en liten dag till????? Så, tillbaka till soffan och till en besviken Micke -Som då av nån anledning verkade bestämma sig för att göra illa mej istället. Ett halvt blow fick han, men inte var han nöjd då heller, han hotade med att han aldrig skulle knulla mej om jag inte gjordeklart, eller att han skulle skrika och väcka mamma å lillasyster så fort jag tog den ur munnen. Dock segrade jag och de vart aldrig färdiggjort. Men jag menar, varför ska han få nåt om jag inte får nåt tillbaka?

Men iallafall, vid 6, när vi sett shrek 2 gånger, han hade spillt ut en hel tillbringare saft, hade lyckas få mej öm överallt och mamma hade varit nere och undrat vem denna gallanta gosse var, gick vi äntligen och la oss, och efter att jag tjatat i typ 1 timme på att de lätt skulle gå att ha sex iallafall, eftersom att mina lakan är svarta -utan framgång- somnade vi.

När vi imorse vaknade och han fortfarande var konstig, trots att han inte var full längre...började tvivlet sakta komma.

Men pratade med Q i tele, och hon säger att jag inte får ge upp innan jag har honom. Så får väl fixa det först :P


Queenies Födelsedag

Ja så hade vi ju planerat igår att vi skulle åka till rissne och träffa Bikke och Adde. Jag och queenie höll våran del av dealen, men Bikke och Adde övergav oss.

Så då låg vi, två övergivna flickor, på en gunga i Rissne och funderade på livet och lyssnade på alla jävla låtar Q hade på sin nya mobil. Alla vi messade dissade oss, utom Elof, som sa att vi kunde åka till Sundby, smarta som vi är åkte vi till Sundbyberg. Och eftersom dom absolut inte var där, åkte vi till Islandstorget, vet inte varför, men de verkade som en bra ide..

Väl i Islandstorget kom det ett efterlängtat sms från Micke. Han sa att vi skulle komma till nälsta..och som den jag är övertygade jag Queenie om att vi skulle dit. Så vi hamnade där, åkte linbana och hängde med småbarnen :P

Queenie, som hade klagat hela dan på att hon va kåt, bangade på att gå iväg att "prata" med några av Mickes kompisar. Visst att hon skulle blivit pedofil, men endå, vem vet om dom ville göra annat än att prata? Mohahaha

Runt 1 gick jag och Micke med Queenie till Vällingby. Lämnade henne vid hennes busshållplats och gick hem till mej under mitt lilla rosa paraply. 

Jävla Cigg!!

Har just sminkat klart mej, ser lite ut som en transa (blev kanske liiite mycke) men de kommer nog blekna innan 2000 endå så. Iallafall så märkte jag medan jag höll på att jag ser ut som en skrovlig jävla finnvägg i ansiktet.

Och allt är cigghelvetenas fel. Måste fan dra ner på skiten innan ja blir uppäten inifrån av de här. Snyft.


Mår Illa

Den där pizzan var inte bra alltså. Mår jätteilla nu :( snyft

Dagen har varit bra, va hemma lite, sminkade mej å grejade. Sen kom Simon hit och lekte lite med mej, vi gick och åt den dära jättepizzan på Nälsta pizzeria. Sen gick vi tillbaka hit och kollade lite southpark på laptopen (<3) sen somnade båda och sov i typ två timmar, sen ringde mamma och väckte oss och Simon åkte.

Nu ska jag bättra på sminket lite, de bär nämligen iväg till Rissne ikväll, med födelsedagsbarnet Queenie.

Pizza

Idag har ja ätiti en stor bananpizza :D

Så Där Ja

Nu har jag en date med kungsängenkillen. På tisdag. Imorgon kommer min mens (borde göra iaf) och det är jue inte så bra för mina planer.

Sen har jag ett problem till, vad ska vi göra? Han har sagt att jag ska ringa honom vid 10 och sen ska jag hitta på vad vi ska göra hela dagen. Jag har ingen aning om hur man planerar något sånt. Inte bra. Haha, men jag har jue faktiskt en hel dag på mig :O

Hjälp!


Roligt

Läste i Aftonbladet att svenskarna är det kåtaste landet i europa. Och att 66% knullar på första dejten. GALET!

Var är alla dom killarna?????


Livsfarligt

Är det att svara "inget speciellt" när mamma frågar "vad ska du göra idag då?"

Så nu sitter jag i min säng och gömmer mig bakom laptopen och hoppas att hon inte ska fatta var jag är. Har nämligen lyckats smita ifrån trädgårdsmästarjobbet trots att det inte var klart, sprang bara in när halva häcken var klippt. Jobbit jue!

Stor applåd till alla trädgårsmästare!


Klarat En?

Eller kanske inte. Träffade Jacqueline igår. Eller träffade och träffade..hälsade på henne och sa sen hejdå.
Frågan är om det räknas till min träffa-folk-lista...tror nog vid närmare eftertanke inte det förresten.

Det var inget

The Voice- Utvärderingen

Som sagt var jag på the voice i kungsträdgården igår. Det vart inte rikigt som jag hade tänkt mig, men blev rätt kul iallafall.

Jag och Queenie kom dit tidit, typ runt halv 6 men sen orkade vi inte vara där iallafall, så vi gick till hemköp och köpte  lite saker, sen gick vi tillbaka, fick en helt ok plats, men Q orkade inte stå där(...grr) så vi gick och ställde oss på nåt dålig ställe. Gick och köpte brända mandlar (min middag) och sen, äntligen, gick vi och letade efter en bra plats att stå på. De vart bakom några söta killar och med ett 14 årigt killgäng bakom oss.

Om man säjer så skulle jag och Q lätt kunnat få oss en varsinn 14årig pojke om vi velat :P

Konserten var helt okej, med underbart avslut med flo-rida's low :)

Sen skulle vi träffa danne mm, men dom försvann bara. Så vi träffa blondie, hennes kille, jacq och emma. Dom drog vidare hem till Emma, men vi joinade inte, vi drog istället till donken och köpte med oss cheese som vi satte oss vid slottet och åt. Sen lekte vi lite i stan och drog sen hem.

Min gulle var inte där, skickade ett sms och då ringde han ifrån sin hemtelefon, men jag missade det och han ringde inte igen. då blev jag lite ledsen :(

Hur Man Blir Full På 15 Sek

Eftersom att gårdagens kost bestod av KitKat till lunch och brända mandlar och tuggummi till middag kan jag jue inte påstå att jag var svårpåverkad igår kväll.

Efter typ 2 klunkar av nån förskräcklig melon sprit skarattade jag till alls jag såg, dansade och satt på marken mitt i stan.

Tur att det gick över fort iallafall :) 

The Voice

Nu sitter jag och är fin i pappas shorta, väst och leggings.

Jag ska på the voice nu, eller snart. Min lunch idag har varit kitkat..så vi får se hur roligt jag kommer att ha de. hahah, har två öl å massa annan dricka. De kommer bli en upplevelse ;)

Jag hoppas på att träffa min gulle där :)

That's about it.

Dagens Dagdröm

Är att ha sex med EM på The Voice.

Satt och tänkte på de aslänge, och jag menar, varför skulle de inte gå?
Om han ska dit, kan vi jue lika bra stå tillsammans. Och om vi ändå står tillsammans kan han ju likabra stå bakom mig. Och om det är trångt och så kommer ingen att märka någonting.

Kör in ett citat från Ushers "Love in this club"
Tonight it's gimme a kiss
If we keep touching like this
I know you scared baby
They don't know what we doin
Let's both get undressed right here
Keep it up girl I swear
I'ma give it to you non stop
And I don´t care who's watchin

Då Släpper Jag Dig Fri

AB. Du får springa iväg ut på äventyr, och jag kommer inte försöka få dig att komma hit hem istället och mysa med mej.

Hela tränga sig på och halv-stalka ( i sann Simon-anda) försvinner. Eftersom att jag själv varti med om skiten, så tänker jag inte ringa dig tre gånger om dagen för att försöka få dig att vilja träffa mig. Och när du motvilligt svara ja och kommer hit ska jag göra allt jag kan för att få dig i säng.

Inte för att det riktigt gått till så fram tills nu. Haha, men när jag ändå var igång och skrev kunde jag likabra brodera ut det lite.


Låg Och Grubblade Lite Igår Kväll

Undrar om de som jag och Viktor gjorde verkligen räknas som sex?

Han var liksom mest och plaskade i "förvattnet". Eller så kändes det bara som de, den var jue trots allt inte mycke större än min tumme.

I vilket fall får jag nog ta och försöka ta och anordna en träff. Så att de blir ordentligt gjort, för om jag ska räkna bort honom från min "knullar-lista" blir det inte mycket att skryta med kvar där inte.

Jisses

...är ett väldigt fint ord har jag kommit på.

Men det var inte därför jag skrev det. Jisses vad jag har slutat vara med vissa kompisar har jag märkt. Kom på det när jag satt och gjorde min underbara header. Alla jag umgås med just nu är Q´s kompisar eller går i min klass.

Så folk som jag ska träffa inom 2 veckor:

Jacqueline
Koffa
Markus
Joel

Jisses.

De får komma mera när jag klarat detta

Dagen

Idag har jag glidit runt ett tag hemma. Sen drog jag till hbygård för att träffa fillisen (heheh). 
Efter att hennes små barn dragit klart i henne gick vi hem till henne där hon duchade och sånt medan jag klädde ut mej och fjort-sminkade mig.

Sen åkte vi till Kista där Queenie var seg och skulle kolla alla kläder som fanns i hela byggnaden, donken mat, rökpaus och tillbaka och kolla resten av kläderna.

Vid 21.05 slängde dom ut oss från vero moda och vi drog oss hem.

Tur Va?

Att mina öron är så svettiga.

Varje gång jag tappar mina örhängen sitter pluttarna från baksidan fast i mitt öronsvett.  

Galnaste Pojkarna

Imorse, vid 6 så vaknade mamma av att nån kastade äpplen på våart hus. Sen när hongick ut sitter Bikke på bänken utanför och dricker öl och Sebbe står på gräsmattan och ser rädd ut.

Så då va de bara för mej att pallra mej ner och ta hand om dom.

Vid kanske 8 somnar vi, Sebbe på mitt golv och Bikke i sängen med mej. När jag vaknar och är pigg kan ja erkänna att pojkarna var lagom pigga. Så jag roade mig med att ligga och terroristera Bikke ett tag till.

Vid 1230 lyckades jag äntligen få upp båda och efter pankaks-/ flingfrukost stannade dom tills typ halv tre. Då hade ja bara lust att sova, men drog till Simon å gldde film istället. Sen hem, åt mera pankaka coh satte mej å glodde.

Batteridriven Kärlek

Jag vill ha en kille. Nu. eller nån som ja kan ha sex med iallafall (inte simon dock).

Min nyinskaffade dildo kan sina grejer, han vet hur man vibrerar och snurrar för att de ska kännas bra. Men han vet inte hur man kysser nån, hur man håller om nån eller hur man ligger svettig ovanpå och flåsar nån i örat.

Och just nu vill ja hellre ha nån som han det sista än som vet precis vad som ska vidrera för att man ska vika sig dubbel gång efter gång.

Pappa Är Min Lilla Pengaslav

Vare sig han vill det eller inte. Och vare sig han tror på det eller inte.

Hemma går tjatet hela tiden om att mamma betalar allt och att det är enda anledningen till att vi umgås med henne.

Jag har tänkt noggrannare på detta påstående och mina resultat blev följande: det stämmer inte alls. Pappa är den som betalar all min mat, alla småpengar ja tigger till min till solarium och godis. Och betalar man min mat kommer man inte undan billit..

Sen har han även nyligen räddat mej från konkurens genom att betala min dans. Mamma har sagt att ja måste betala den själv, men sen kommer pappa, som en rik riddare, och räddar mej!

Gårdagen

Igår var en rikigt kul dagen i stan med Sandra och Emma.

Först åkte jag och Sandra till gamla stan för att hon skull peirca sig i tungan. Men det låg inte i Gamla satn utan i slussen. Så efter typ en timmes promenad hittade vi det äntligen och tre minuter senare var det klart.

Jag fick titta, och de va kul. hahah, såg när nålen kom ut på andra sidan tungan, superläskit. Men nu är jag iaf övertygad om att ja åxå vill ha!!

Sen drog vi kungsan, tröttnade, drog donken med emma.Sen lite lek och sen gick jag hem å la mej, eftersom ja hade så ont i fötterna.

Roligt

Idag ska ja träffa min älskade blondin, första gången på hela sommarlovet.

Vet inte riktigt varför det har blivit så, men just nu känns det ännu vikitigare att verkligen hålla kontaken med henne, när hon ska börja i min skola och allt.

Hon ska peirca tungan idag :O Och jag ska titta på. Hehehe, hoppas inte Karin får ett sånt dära infall som jag får ibland och bestämmer mej för att göra samma sak. Har trots allt vela ha det väldigt länge. Men om de blir så så kommer min kära mamma få flipp, så tror nog inte att jag vågar trots allt.

Skönt Eller Sorgligt?

Igår var jag hemma hela dagen, gjorde absolut ingenting på hela dan, gick inte ens ut med soporna. Såna dar kan vara rätt så sköna ibland. Att bara softa.

Men på samma gång kändes det igår när jag skulle å lägga mej lite sprgligt. Det är sista veckan på mitt lov och ja ligger hemma i halvdvala en hel dag.

Sen ringde killen jag skulle träffa med nån usel ursäkt om att han vaknat på fel sida och inte hade haft nån lust att träffas....

Hum..

Vet inte om jag är så taggad för min lilla date med kungsängenkillen idag after all. Fick igår kväll ett samtal från pojken EM, och blev obeskrivligt glad.
Inte kanske för att han (kanske) känner samma sak för mig, men jag vill ha honom (eller aB) just nu, och då vet jag inte varför jag ska runt och leta andra att fylla mitt liv med.

Så frågan är nu, om han ringer, vad jag ska svara. Vem vet, jag kanske hinner bli sjuk tills dess?


Mina Favoritpojkar Just Nu

...har nästan samma namn, har samma hårfärg och är båda bäst på sina egna vis.

Killen AB är bland dom roligaste personerna jag har träffat. Det går inte ens att läsa ett sms ifrån honom utan att börja garva, trots att de enda som egentligen står i smset är - hej vad gör du? 
Han skyddar mig alltid, ligger och håller om mig när hans galna kompisar slänger sig på mig och ska "smyg-tafsa".
Har sovit med mig två gånger och låg då hela natten och höll om mig. Han kyssar är mjuka, försiktiga och helt underbara.

Killen EM måste vara en av sveriges snyggaste killar. Hans sätt att visa att han avgudar min kropp är inte bara genom fysisk kontakt utan även genom att överösa mig med komplimanger.
Trots att det känns som att han mest vill ligga med mig har jag blivit galen i honom. Något som dock skulle kunna peka åt andra hållet var att han ville sätta ett sugmärke på min hals för att "visa folk vad som tillhörde honom".

Förhoppningar För Imorn

Jag är glad just nu. Fick just ett väldigt mysigt samtal från en väääldigt gullig kille som jag inte har träffat på typ ett halvår.

Så vi bestämde att vi skulle ta å träffas imorn. Så nu sitter jag och håller tummarna för regn..så att man kanske kan dra bio eller, vem vet, kanske tom mys hemma hos honom.

Nu får vi hoppas att han inte dissar mej nu bara, som alla andra. Snyft. Vem vet, det kanske märks att jag har slutat med mina 400 situps om dagen. Så har just börjat igen :P 

Konsten Att Komma Över Någon

Att försöka komma över någon genom att gå ut och äta, gå på bio och sova över hos varandra är ingen bra idé. Framförallt inte ifall det tog slut för mindre än 5 dagar sen.

Men nu kommer vi iallafall ha ett uppehåll på en vecka. Och denna vecka ska jag se till att inte tänka på denna dära.
Att bli tillsammans igen är den absolut sämsta lösningen som finns. Att gå tillbaka skulle bara göra att allt jag har varit ledsen för var i onödan, sen är jag faktiskt fortfarande inte kär i honom.

Nya Trender

Varför gömmer killar sin bonge? Var har denna ny trend kommit ifrån? Att krångla och vända och vrida på sig för att se till att man inte ens kan gissa att den finns där? Har varit med om så många killar som i princip står på alla fyra av denna anledning.

Bland den sexigaste känslan som finns är att ligga med någon tryckt mot sig och känna hans stenhårda kuk, som känns som att den tänker tränga igenom kläderna, mot sig. Självförtroendet stiger och trots att man kanske inte kommer göra något annat än att bara strula lite blir allt mycket bättre och mer spännande.

Att ligga och strula med någon som håller på att krångla runt får, iallafall mig, att tröttna så mycket snabbare - när man vet att man inte kommer få gå längre än lite tråkit oskyldigt hångel.

Så mitt nästa mål här i livet är att hitta en riktig man som gärna trycker sina hårdaste kroppsdelar mot mig.

Min Mamma

Är den största surkärringen i världen. Just idag kan jag, förutom att hon betalar för min kläder odyl, inte komma på en enda positiv sak om henne.

Att hon hotar med att flytta hemmifrån är jue inte dir nåt som får varken mej, lillasyster eller pappa speciellt ledsna heller. så..

Hej, jag ska bo med pappa isf :)


Pyamasparty

Igår/ imorse va de pyamasparty hemma hos mej. Hahha. Fast de va bara jag, queenie och Elof som hade gått in helt i rollen som "sovare".

Roligt va det iallafall och stackars lillasyster som var hemma kommer få men för livet. Alla stötte på henne :) fast hon verkade mest tycka att det var kul.

Som vanligt när de inte finns föräldrar hemma så kom det oinbjudna gäster, men jag är inte den som klagar, Sveriges Snyggaste Kille med vänner kom och jag var lycklig i en sådär 30 minuter. Sen dök Johan upp, lillasyster började gråta och även jag blev lite ledsen.

Det gick dock fort över och kvällen försatte i sann "rissnegänget-stil" (=kaos) hahhah. Men det var rikigt roligt faktiskt.

Som nybliven singel utnyttjade jag det och hade det väldigt mysigt lite då och då. Sen när ja vaknade imorse hade jag dock fått en herpesblåsa på läppen...inte kul. Hoppas att ja har smittat nån :P

Rätt Som Känns Fel

Tänk dig något som måste göras, som du vet är rätt, men som ändå känns fel, så fel att man blir ledsen varje gång man tänker på det

Så känner jag mej för tillfället, jag har inte bara förlorat min pojkvän sen mer än ett år tillbaka, utan jag har även förlorat en av mina absolut bästa vänner.

Tiden läker ju som sagt allt, men för tillfället känns det lagom muntert


RSS 2.0